CONCERT SOLIDARI PELS REFUGIATS D’UCRAÏNA

DISSABTE 26  DE MARÇ – 18.00H a 24:00 – CONCERT SOLIDARI PELS REFUGIATS D’UCRAÏNA A LA SALA DIAGONAL

Des del Casino i en col.laboració amb l’Ajuntament de Campdevànol i altres entitats del poble com el Cau dels Vàndals ,us volem animar a tots, socis i no socis, a assistir al concert solidari que celebrarem  el dissabte, 26 de març, des de les  18.00h fins les 23.00h. Tot el que es recapti en aquest concert anirà destinat a la Creu Roja pel conflicte d’Ucraïna. 

Volem que aquest acte sigui una festa, per això l’hem omplert de música, però també hi haurà espai per a la reflexió i, sobretot, per a la defensa de la pau.

En l’acte es comptarà amb la participació de diferents grups de la comarca que hi han volgut participar altruistament i a qui agraïm enormement la seva voluntat de ser-hi. Aquests grups són: JORDI BALLESTEROS, SOL SOLET, LES CANTARINES, VINTAGE ROCK I N’ROCKCATS. A més, el Cau dels Vàndals oferirà un taller per a la canalla. Per la pau i per la solidaritat amb tots els qui pateixen per la guerra, NO HI PODEU FALTAR.

Però si per algun motiu no podeu ser-hi, podeu comprar entrades de la Fila zero a la Llibreria Peipoch, a Cal Pepet Forner i a Campdevet (la consulta veterinària de l’Àfrica Muntané)

PREU DE L’ENTRADA: 10E (MENORS DE 16 ANYS GRATUÏT)

HORARIS:

-18:00: Obertura de portes
-18:15: Presentació
-18:30: Jordi Ballesteros+Corrandes
-18:40: Jordi Ballesteros
-19:15:Sol Solet
-19:25:Cantarines
-20:15:Sol Solet
– Espai per sopar.
-21:40:Vintage Rock
-22:20:N’Rock Cat.

Xarxes