MARIDATGE DE CAVES

Us proposem el divendres dia 2 de Desembre , que ens submergim en el món del cava, conjuntament amb plats especials oferts per S’ha Acabat el Bròquil.

  1.  Forns Raventos reserva família
  2.  Carles Andreu brut nature gran reserva
  3.  Ortus brut nature blanc de noirs
  4.  Carles Andreu rosat trepat reserva barrica
  5.  Ancestral Bellcros Ida & Peter

Amb els plats

  1. Crema de patata, pop i pimentó de la vera
  2. Caneló de brandada i roques de bacallà amb geleé de pebrot vermell
  3. Hamburgueseta de vedella i foie amb confitura de figues
  4. Cuixa de pollastre farcida amb gambes i orellanes amb salsa de trigotto
  5. Lemon Pie de s´ha acabat el bròquil

També és podrà comprar un lot dels caves o els caves individualment

Reserva la teva plaça

Xarxes